СУЧАСНИЙ СТАН ОЦІНКИ ПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ - Ткаченко, Н. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті представлені результати аналізу платоспроможності страхових компаній, які надають послуги з ризикового страхування. Для використання в практичній діяльності страховиків запропоновано індикатори платоспроможності, а саме: мінімальний рівень платоспроможності та контрольний рівень платоспроможності.