СТРЕС-ТЕСТУВАННЯ КРЕДИТНОГО РИЗИКУ БАНКУ - Верхуша, H. П. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Статтю присвячено дослідженню стрес-тестуванню як інструменту оцінки кредитного ризику банків. Визначено сутність, види та особливості стрес-тестування кредитного ризику.