ПРОЦЕСНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОЇ СИСТЕМИ ПІДПРИЄМСТВА - Тридід, О. М.; Дзьобко, І. П. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті обгрунтовано необхідність адаптації обліково-аналітичної системи підприємства до сучасних вимог менеджменту. Розкрито суть процесного підходу до формування обліково-аиалітичної системи. Досліджено потреби менеджменту і запропоновано обліково-аналітичну систему типового підприємства.