ПОТОЧНА СИТУАЦІЯ НА ІПОТЕЧНИХ РИНКАХ ТА РИНКАХ НЕРУХОМОСТІ НА ПРИКЛАДІ ПОЛЬЩІ - Stasiak-Betlejewska, Renata (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Іпотечні ринки та ринки нерухомості в Європі відіграють вирішальну роль в економіці в цілому і у визначенні добробуту і якості життя людей, через те, що на ринки нерухомості впливають фінансові можливості споживачів і результати операцій банківської системи. Стаття зображує поточну ситуацію на іпотечних ринках та ринках нерухомості в Європі, що грунтується зокрема на особливостях ситуації в Польщі і реакції банківської системи.