СИСТЕМНА ІНТЕГРАЦІЯ ЯК ЗАСІБ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ ОСНОВНИХ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ У БАНКУ - Самородов, Б. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто сутність системної інтеграції та важливість її використання для розвиткуIT-інфраструктури банку. Визначені основні шляхи для забезпечення безперервності головних бізнес-процесів у банку з огляду використання інформаційних технологій.