ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЛІТИКИ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА - Gnyp, N. O.; Merzlikina, O. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
В статті розглянуто процедуру організації політики фінансової безпеки підприємства. Визначено складові політики фінансової безпеки підприємства та їх вплив на фінансову безпеку підприємства. Дістало подальшого розвитку поняття «політика фінансової безпеки підприємства».