Конвергенция экономической структуры Украины и Германии и место финансовой деятельности в этом процессе - Архиереев, С. И. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Побудовані відповідні симетричні таблиці "Витрати - Випуск" для України і Німеччини. Розраховані індекси подібності Ле Масне для проміжного споживання. Види економічної діяльності ранжирувані за ступенем конвергенції. Визначено місце фінансової діяльності у процесі конвергенції.