УДОСКОНАЛЕННЯ РОЗРАХУНКУ ПОКАЗНИКІВ КРЕДИТОСПРОМОЖНОСТІ ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ - Vorotintcev, M. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Розраховано моделі на основі дискримінантних функцій за інтегральним та проміжними показниками кредитоспроможності фінансових компаній та кредитних спілок, які дозволяють урахувати особливості досліджених суб’єктів господарювання. Визначено, що отримані інтервали (діапазони) визначення класу суб’єктів господарювання мають достатнє математичне та наукове обґрунтування, що дозволило сформувати відображення отриманих значень діяльності суб’єктів господарювання їх реальному стану.