ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМУ ОПОДАТКУВАННЯ ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВ В УКРАЇНІ - Lyehostayeva, O. O.; Samorodova, N. M.; Steshenko, Y. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
в даній статті розглядаються головні недоліки та шляхи вдосконалення механізму оподаткування прибутку підприємств в Україні. Розглянуто вплив ставки податку на прибуток та пільг з податку на прибуток на надходження до бюджету країни. Дані рекомендації запропоновані на основі аналізу зарубіжного досвіду.