ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КАДРОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВО-КРЕДИТНИХ УСТАНОВ НА ОСНОВІ АНАЛІЗУ ЗА ВІДХИЛЕННЯМИ - Мельниченко, О. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті порушено проблематику, яка полягає у необхідності проведення економічного аналізу за відхиленнями ефективності підвищення кваліфікації та значимості цього для фінансово-кредитних установ. У статті представлено удосконалену методику розрахунку ефективності витрачених на кадрове забезпечення коштів (заробітну плату та витрати фінансово-кредитної установи на навчання працівників), тобто економічного ефекту від розриву між темпами зростання продуктивності праці і темпами збільшення середньої заробітної плати працівників фінансово-кредитних установ.