ВИЗНАЧЕННЯ КЛЮЧОВОГО ЦІНОВОГО МУЛЬТИПЛІКАТОРА ДЛЯ ОЦІНКИ БІЗНЕСУ ПІДПРИЄМСТВ-ЕМІТЕНТІВ ФОНДОВОГО РИНКУ УКРАЇНИ - Дубовик, A. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті проаналізовані статистичні характеристики розподілу підпри- ємств-емітентів ринку цінних паперів України за величинами найпоширеніших цінових мультиплікаторів. Установлена залежність показників вартості бізнесу та ринкової капіталізації від величини цінових мультиплікаторів. Визначено ключовий ціновий мультиплікатор для оцінки вартості підприємств-емітентів в умовах функціонування ринку цінних паперів України.