АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ПОДАТКОВОЇ СВІДОМОСТІ В СЕРЕДОВИЩІ КОНФЛІКТУ ІНТЕРЕСІВ СУБ'ЄКТІВ ОПОДАТКУВАННЯ - Kucherova, G. J. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Стаття присвячена узагальненню аспектів розвитку податкової свідомості суб'єктів оподаткування. На стику психології та економіки обґрунтовано чинники розвитку податкової свідомості суб'єктів оподаткування, що формуються в динамічній системі податкового конфлікту інтересів.