МОНІТОРИНГ ФІНАНСОВОЇ СТАБІЛЬНОСТІ БАНКІВСЬКОГО СЕКТОРУ - Погореленко, Н. П.; Сидоренко, О. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто зміст поняття «фінансова стабільність», узагальнено діючу систему аналізу та оцінки ризиків, а також доведено необхідність удосконалення системи моніторингу стабільності банківського сектору для запобігання фінансовим кризам.