ІНСТРУМЕНТИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПОДАТКОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ - Грачев, О. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуті існуючи підходи щодо визначення категорії соціальність. Запропоновано визначення поняття «соціальна політика» в умовах глобалізації суспільства, виділені стратегічні напрями соціальної політики держави. Обґрунтовано набір інструментів, щодо удосконалення податкового регулювання соціальної політики в Україні.