РОЛЬ БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВ У РОЗВИТКУ КРЕДИТУВАННЯ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ - Карпова, I. B.; Єзерська, Д. Г. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті аналізується банківське кредитування як основний чинник розвитку агропромислового комплексу, розглянуто динаміку розвитку надання кредитних коштів галузям АПК. Авторами запропоновані шляхи мінімізації ризиків при кредитуванні сільського господарства.