СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНСТИТУТІВ СПІЛЬНОГО ІНВЕСТУВАННЯ - Орєхова, K. B.; Єрмаков, К. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розкрито особливості інвестування коштів інститутами спільного інвестування,визначено пріоритетні об'єкти інвестування, виокремлено чинники зростання ролі інститутів спільного інвестування у функціонуванні фінансового ринку.