СИСТЕМАТИЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ПРОБЛЕМ ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ - Yurchenko, V. P. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Важливою умовою розвитку виробничої діяльності промислових підприємств є ефективне використання та відтворення виробничих ресурсів, в основі яких лежить грамотне управління процесом зниження виробничих витрат. В статті здійснено бібліометричне та бібліографічне дослідження, критичний аналіз та систематизацію наукових робіт, надрукованих в наукових вісниках та збірниках наукових праць за напрямами проблем обліку, формування, оцінки, аналізу та управління витратами на виробництво, їх групування за роками, за змістом статей, в розрізі авторів та країн.