МЕХАНІЗМ СТАБІЛІЗАЦІЇ ФІНАНСОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТРАХОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇ - Подчесова, В. Ю. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
8 статті проводиться аналіз причин, які впливають на зниження фінансової активності страховика в умовах кризової ситуації, запропоновано механізм стабілізації фінансової діяльності страхової організації.