ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ НЕДЕРЖАВНИХ ПЕНСІЙНИХ ФОНДІВ В УКРАЇНІ - Tsikanovska, N. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті виявлено особливості функціонування недержавних пенсійних фондів як результату взаємодії Ради фонду з адміністратором, компанією з управління активами та банком-зберігачем. Проаналізовано основні елементи нормативно-правового регулювання діяльності професійних адміністраторів та компаній з управління активами недержавних пенсійних фондів в Україні. Систематизовано комплекс заходів, спрямованих на забезпечення захищеності фінансових інтересів учасників недержавного пенсійного фонду.