МЕХАНІЗМ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ПІДПРИЄМСТВА ТА ЙОГО ОСНОВНІ СКЛАДОВІ - Orlyk, O. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті розглянуто сутність фінансово-економічної безпеки та її місце в системі економічної безпеки підприємства. Досліджено механізм управління фінансово-економічною безпекою підприємства, визначено структуру і зміст його основних складових, дано їх загальну характеристику. Обґрунтовано, що виконання завдань і функцій системи фінансово-економічної безпеки здійснюється у разі дотримання певних принципів та застосування ряду методів управління фінансово-економічною безпекою підприємства.