ОСОБЛИВОСТІ СТИМУЛЮВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙ У ПРОМИСЛОВЕ ВИРОБНИЦТВО - Резнік, H. П. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуті типи інвестицій, їхні особливості та механізми стимулювання в промислове виробництво. Запропоновано варіанти класифікації і ранжування інвестиційних джерел. Розглянуто структуру процесу руху інвестицій у промислове виробництво.