ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛЮВАННЯ БАНКІВСЬКОЇ КОНКУРЕНЦІЇ - Hirna, О. Y. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті проведено огляд особливостей моделювання та оцінювання банківської конкуренції у залежності від виду ринкової структури. Виділено риси та моделі банківського ринку, що порушують прямий зв'язок концентрації та ринкової влади банків.