Реформування системи пенсійного страхування в Україні та визначення ролі фінансових консультантів - Ачкасова, С. А.; Малишко, Є. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті побудовано ієрархічну модель, яка дозволила структурувати проблеми пенсійного страхування, встановити взаємозв’язок між ними та визначити послідовність їх вирішення.