ПІДХОДИ ДО БЕЗПЕКИ ХМАРО-ОРІЄНТОВАНОГО МОБІЛЬНОГО НАВЧАННЯ - Velev, D. G. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті робиться спроба окреслити проблеми безпеки при розробці та застосуванні мобільного навчання з застосуванням хмарних технологій. Зроблено коротке визначення мобільного навчання, його компонентів, супутніх технологій та пристроїв. Підсумовані особливості соціальних медіа, великих данних та хмарних  технологій  у відношенні до їх інтеграції  у мобільне навчання та трансформацію в хмарному середовищі. Визначені основні загрози для безпеки такого виду навчання та надані деякі рекомендації для забезпечення безпеки навчання.