Недержавне пенсійне страхування в Україні: стан, перспективи розвитку і особливості оподаткування - Мединська, Т. В.; Боднарюк, І. Л. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено види пенсійного забезпечення в Україні, проаналізовано тенденції сучасного стану в умовах реформування податкового законодавства та роль системи оподаткування у подальшому розвитку недержавного пенсійного страхування.