ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ПОЗИЦІОНУВАННЯ БРЕНДА - Shvets, O. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Проведено аналіз впізнавання бренда з урахуванням методів інформування цільової аудиторії. Розроблено модель позиціонування бренда. Визначено середній рівень впізнавання бренда щодо методів розповсюдження інформації. Була побудована карта позиціонування в залежності від відстані розміщення бренда по відношенню до цільового споживача. Обґрунтовано напрямок розвитку впізнавання бренда.