ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ПОНЯТТЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ - Girchenko, T. D.; Petelkina, J. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Досліджено різні підходи до визначення сутності поняття конкурентоспроможності, запропоновано її ієрархічну модель, яку адаптовано до умов і особливостей банківського конкурентного середовища. Визначено основні фактори, що впливають на конкурентоспроможність як окремого банківського, так і банківської установи та сектору в цілому.