ТЕНДЕНЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ДІЇ НА СФЕРУ БЕЗПЕКИ: ЕКОНОМІЧНА ІНТЕГРАЦІЯ СУСПІЛЬСТВА - Sokolova, S. N. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті розглянуті основні тенденції державної дії, регулювання сфери безпеки. Особливий акцент в представленій статті зроблений автором на економічній інтеграції суспільства, що пов'язане з трансформаційними фінансово-економічними, соціально-політичними процесами, що відбуваються, в глобализирующемся соціумі.