ТЕОРЕТИЧНИЙ ЕКЛЕКТИЗМ ДЕФІЦИТУ БЮДЖЕТУ - Машко, А. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті проаналізовано теоретичні дослідження проблеми бюджетного дефіциту провідними іноземними та вітчизняними науковцями. Розглянуто сутністі характеристики цього економічного явища.