ВИЗНАЧЕННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ СИСТЕМИ В УМОВАХ СТАНОВЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ЕКОНОМІКИ - Пиріг, C. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті визначено типи економічної системи регіонів України в умовах становлення інформаційної економіки.