Ринок споживчого кредитування: проблеми та перспективи розвитку у посткризовий період - Вовк, В. Я. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено особливості функціонування ринку споживчого кредитування, проаналізовано структуру кредитів, наданих фізичним особам, обґрунтовано чинники, що обумовили активізацію споживчого кредитування у докризовий період, та чинники, що гальмують його розвиток у посткризовий. Розглянуто роль бюро кредитних історій у зниженні кредитних ризиків за кредитами, наданими фізичним особам.