ІНВЕСТИЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЛИХ ТА СЕРЕДНІХ ПІДПРИЄМСТВ - Kniazieva, О. А.; Skorobohatov, H. S. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
В статті здійснено аналіз розвитку малих та середніх підприємств в країні та виокремлено основні проблеми, притаманні інноваційній діяльності цих підприємств. Особливої уваги приділено проблемі інвестиційного забезпечення, для вирішення якої запропоновано удаватися до краундфайдингу. Наведено процес прийняття рішення щодо форм фінансування інноваційного проекту та першорядні заходи просування краундфайдингу як механізму інвестиційного забезпечення інноваційної діяльності малих та середніх підприємств.